Reteta postata pe: 28 iunie 2009
Ingrediente
3-4 cartofi mai mari, 50 g cascaval, 150 g ulei pentru prajit (ulei de palmier), sare
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea speciala pentru cartofi cu gaurele sau se feliaza in felii de 3-4 mm grosime. Puneti-i imediat la prajit in uleiul incins si intoarceti-i pe ambele parti pana devin aurii.
Scoateti-i cu o spatula pe un platou si puneti imediat deasupra lor cascavalul taiat in baghete subtiri. Decorati cu verdeata si cateva picaturi de ketchup. Cine vrea pudreaza si cu putina sare. Se servesc cu salata, ketchup, sos de usturoi sau mujdei si mamaliguta, dupa preferinte.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval,
14 voturi
9 comentarii
30 min
cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou
7 voturi
7 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Doina Varga (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009
Multumesc mult, Myra.
mac myra (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009
Arata foarte bine,o delicatesa.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 august 2009
Multumesc. Ma bucur ca iti place.
mirey (Chef de cuisine) , 10 august 2009
Acum am vazut si materialul video.Felicitari!
mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009
Buni,rapizi si frumosi aranjati.!
Doina Varga (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009
Cum se taie cartofii cu gaurele pe razatoarea ondulata http://www.youtube.com/watch?v=g3ZY2tOvukc
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009
Chiar imi place...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009
Super arata si cred ca sunt si deliciosi. Felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009
Ce pofta mi s-a facut!