Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea speciala pentru cartofi cu gaurele sau se feliaza in felii de 3-4 mm grosime. Puneti-i imediat la prajit in uleiul incins si intoarceti-i pe ambele parti pana devin aurii.
Scoateti-i cu o spatula pe un platou si puneti imediat deasupra lor cascavalul taiat in baghete subtiri. Decorati cu verdeata si cateva picaturi de ketchup. Cine vrea pudreaza si cu putina sare. Se servesc cu salata, ketchup, sos de usturoi sau mujdei si mamaliguta, dupa preferinte.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii