Cartofii se curata si se taie felii subtiri si ceapa se taie fideluta. Intr-o tigaie se incalzeste ulei si se aseaza un rand de cartofi, unul de ceapa, se presara sare si piper, tot asa pana terminam cu un rand de cartofi deasupra. Se prajesc la foc mediu pana capata o culoare maronie, apoi se intorc pe cealalta parte si se prajesc la fel. Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii