1. Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc potrivit.Se adauga usturoiul, ghimbirul, cuminul si majoranul si se caleste totul 1 minut.
2. Se adauga cartofii, sare si piper dupa gust, apoi se amesteca bine impreuna cu celelalte ingrediente din tigaie.Se prajesc 5-10 minute, pana capata culoare aurie.Se adauga apa, se acopera tigaia si se prajesc, miscand tigaia din cand in cand, aprox.25-30 minute pana cand cartofii sunt moi.
3. Se stropesc cartofii cu zeama de lamaie si se servesc.Cateii de usturoi se servesc in coaja, fiecare poate sa stoarca cateii de usturoi peste cartofi.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii