Cartofii se curata,se spala si se taie rondele.Intr-un vas de yena se toarna ulei de masline, se aseaza rondelele de cartofi si se introduce vasul la cuptor pentru cca 15 minute.
Se scoate vasul si pe fiecare rondea de cartof se aseaza putina branza topita,felii de branza telemea,o rondea de castravete si rosie.Se presara cu sare,piper,cimbru,busuioc si se reintroduce vasul la cuptor pana se rumenesc frumos.
Se pot servi ca atare,cu putina smantana deasupra sau garnitura .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii