Cartofii taiati in sferturi se fierb.
Separat se face o compozitie ca de clatita de consistenta potrivita, ca o smantana mai groasa din : lapte, oua, ulei, smantana, faina, sare, piper.
Cand cartofii sunt fierti, se asaza in tava rotunda cu fundul detasabil, unsa cu unt. Peste cartofi se rastoarna compozitia de clatita si se da la cuptor pana se rumeneste.
Se scoate din tava, se rade cascaval
E o mancare usoara care se poate servi ca atare sau ca garnitura la friptura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii