Cartofii taiati in sferturi se fierb.
Separat se face o compozitie ca de clatita de consistenta potrivita, ca o smantana mai groasa din : lapte, oua, ulei, smantana, faina, sare, piper.
Cand cartofii sunt fierti, se asaza in tava rotunda cu fundul detasabil, unsa cu unt. Peste cartofi se rastoarna compozitia de clatita si se da la cuptor pana se rumeneste.
Se scoate din tava, se rade cascaval
E o mancare usoara care se poate servi ca atare sau ca garnitura la friptura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii