autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Cartofi surpriza

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
6 cartofi mari,200g sunca taiata felii subtiri,6 oua,unt sau smantana,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se coc in coaja,la cuptor.Inainte de a fi gata,se cresteaza,ptr. a putea taia un capacel.Se scoate miezul cu o lingurita ,iar interiorul se tapeteaza cu o felie de sunca.Se sparge un ou la mijloc,se condimenteaza,se adauga putin unt sau smantana si se acopera cu capacelul.Se mai dau la cuptor 5-10 minute.Se servesc cu unt fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofi surpriza

Cartofi surpriza

Se fierb ouale 20 de minute. Se spala salata si se toaca marunt. Se face maioneza din 2 galbenusuri

28 voturi    10 comentarii
1h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi mari,200g sunca taiata felii subtiri,6 oua,unt sau smantana,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Garnitura de orez soté cu legume