Cartofii se coc in coaja,la cuptor.Inainte de a fi gata,se cresteaza,ptr. a putea taia un capacel.Se scoate miezul cu o lingurita ,iar interiorul se tapeteaza cu o felie de sunca.Se sparge un ou la mijloc,se condimenteaza,se adauga putin unt sau smantana si se acopera cu capacelul.Se mai dau la cuptor 5-10 minute.Se servesc cu unt fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii