autor:

Fara foto

» » Retete de post

Cartofi taranesti de post

Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
600 gr cartofi, 6 catei usturoi, 1 ceapa, 30 ml ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

8 voturi

Mod de preparare

Cartofii se spala, se curata, se sterg cu un servet curat,apoi se taie cubulete.
Usturouiul se curata si se taie feliute.Ceapa se carata, se spala, si se taie solzi fini.
Intr-o tigaie se incinge uleiul, iar peste el se pun cartofii taiati care se rumenesc pe toate partile, pana capata o culoare frumoasa.
Peste cartofii rumeniti se pun usturoiul si ceapa, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste totul cu putina apa, continuandu-se prajirea pana la se evapora apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Soia marinata si prajita

Soia marinata si prajita

Punem bucatile de soia la fiert, pentru 30’, conform instructiunilor de pe plic. Tocam marunt

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Retete de post
Snitele din soia de post

Snitele din soia de post

Se pun felile de soia la fiert intr-o oala cu sare se lasa la fiert 30 minte apoi se scot intr-o

55 voturi    10 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Am facut reteta asta azi pentru ca e post si e foarte simpla si la indemana oricand. Am pus in plus niste mirodenii ca sa iasa mai aromati cartofii. Dupa ce am prajit cartofii am pus si amestecul de coriandru, boia, ienibahar, nucsoara si sofran.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Imi place !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    O reteta clasica,dar grozava...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Iahnie de naut