autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi umpluti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cartofi, cascaval, ceapa, usturoi, oua, verdeata, vin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se asaza intr-o tava cu ulei, sare si piper. Se introduc la cuptor, se lasa la foc mic, 45 min. se scot si se lasa la racit, dupa care se scobesc cu o lingurita in partea de sus. Ciupercile si ceapa tocate se calesc in unt cca 10 min., se lasa la racit apoi se adauga ouale, verdeata, sarea, piperul, vinul, usturoiul si se omogenizeaza bine. Cu aceasta pasta se umplu cartofii. Deasupra se presara cascavalul si se introduce la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius

Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius

Fierbeti cartofi in coaja dupa care punetile la racit. Dupa racire taietile im 2 pe fiecare si scobitile

3 voturi    4 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Se aleg cartofi de marime identica. Se curata, se spala. Se pregateste umplutura din carne tocata,

17 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se pot pune deasupra feliute de cascaval taiate subtire, in loc de cascaval ras...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Se pot pune deasupra feliute de cascaval taiate subtire, in loc de cascaval ras...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pastã de brânzã cu ierburi aromate