autor:

TERRY

» » , Aperitive, Aperitive

Cartofi umpluti

Autor: TERRY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TERRY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 martie 2011

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 1 ou, 100 gr branza sarata, 1 varf de cutit piper, 3 catei usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii bine, pentru a putea fi pusi putin la fiert in coaja (cat sa intre furculita in ei), dupa care se baga sub un jet de apa rece pentru a putea fi curatati mai repede. Pana fierb cartofii se face umplututa din branza sarata data pe razatoare, cu usturoiul si patrunlelul tocat marunt si oul pe care il amestecam bine cu aceasta compozitie . Dupa ce curatam cartofii ii taiem pe jumatate si ii scobim ,iar cu cartofii ce iasa din scobitura ii pisam cu furculita si ii amestecam cu compozitia de branza. Umplem cartofii exact cum se fac ouale umplute si se pun in tava unsa cu ulei . Se dau cartofii la cuptor pentru 30 minutela foc mic. Se servesc atat calzi cat si reci cu smantana sau zeama de varza acra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR

CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR

MOD DE PREPARARE Vom incepe cu compozitia. Punem ceapa la calit in jumatate din cantitatea de

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Fierbi cartofii in coaja, adaugi o lingura de sare, sa nu se rasfiarba. Ii cojesti, ii tai in doua,

1 vot    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    georgiana (Bucatar sef) , 14 martie 2011

    O SA ICERC. O RETETA PENTRU TOATE BUZUNARELE

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 martie 2011

    Vai ce bunatateeeeeeeeeeeee

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2011

    Foarte buni ! *****

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      un deliciu!!!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      hmmm ce buni sunt!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ou
  • 100 gr branza sarata
  • 1 varf de cutit piper
  • 3 catei usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de TERRY
Banana invelita

Banana invelita

Foaie: se separa ouale si se bat albusurile spuma tare cu 3 linguri de zahar, se adauga treptat galbenusurile

5 voturi    5 comentarii
40 min
Prajituri
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Cartofii spalati si fierti in coaja se dau pe razatoarea mica, se lasa sa se raceasca, se amesteca

21 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Spalam pulpele , pe portionam, si le punem la fierc cu sare, la foc mare pana incepe sa fiarba si

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

georgiana (Bucatar sef)

O SA ICERC. O RETETA PENTRU TOATE BUZUNARELE

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab)