autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cartofi, sare, branza, oua, ulei, smantana, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu oua, patrunjel verde, sare si 200 g de smantana. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie. Intr-o tava se asaza cartofii, se toarna deasupra ulei si 100 ml de apa si se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti cu branza la cuptor

Cartofi umpluti cu branza la cuptor

Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm. Se

25 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja. Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa

21 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • sare
  • branza
  • oua
  • ulei
  • smantana
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chiftelute de conopida