autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2013

Ingrediente
4 cartofi mari, 1 ceasca branza de capra rasa rasa fin/ telemea, 1 ceasca cascaval emmental ras fin/ cascaval afumat, 1 ceasca cascaval tocat cuburi, 2 lingurite parmezan ras fin – optional, 1 crenguta rozmarin, 2 frunze salvie, cateva crengute patrunjel verde, sare, piper, 1 varf de cutit de nucsoara, 1 praf boia de ardei – dulce sau iute, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 200°C. Spalam foarte bine coaja cartofilor, apoi ii invelim in folie de staniol. Ii coacem in jur de o ora, sau pana se inmoaie. Ii scoatem si ii lasam sa se raceasca, apoi ii taiem pe lungime in jumatate.Scobim putin din interiorul cartofilor cu o lingura. Jumatate din cartofii scosi ii radem si ii amestecam cu restul ingredientelor, restul nu ne mai foloseste.Umplem cartofii, ii punem in tava, apoi ii punem iar la cuptor si coacem pana se topeste branza si se rumeste usor.
Perfecti pentru cina!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pogaci cu jumari

Pogaci cu jumari

Drojdia o dizolvam in zerul caldut impreuna cu lingura de zahar si o lingura de faina si lasam sa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Chec mozaic

Chec mozaic

Se amesteca faina cernuta in prealabil cu praful de copt.Incorporam rand pe rand ouale,apoi putin

10 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lorena Tegian , 02 ianuarie 2014

    nemaipomenit!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

    o bunatate...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013

    O idee foarte buna *****

    • Fara foto

      Proca Constanta , 21 noiembrie 2013

      O idee foarte buna

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2013

      multumesc!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2013

      Foarte aromati si apetisanti*****

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

      Gustos!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 1 ceasca branza de capra rasa rasa fin/ telemea
  • 1 ceasca cascaval emmental ras fin/ cascaval afumat
  • 1 ceasca cascaval tocat cuburi
  • 2 lingurite parmezan ras fin – optional
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2 frunze salvie
  • cateva crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • 1 praf boia de ardei – dulce sau iute
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

27 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

36 voturi    18 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

4 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
CARTOFI PRAJITI LA CUPTOR