autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2013

Ingrediente
4 cartofi mari, 1 ceasca branza de capra rasa rasa fin/ telemea, 1 ceasca cascaval emmental ras fin/ cascaval afumat, 1 ceasca cascaval tocat cuburi, 2 lingurite parmezan ras fin – optional, 1 crenguta rozmarin, 2 frunze salvie, cateva crengute patrunjel verde, sare, piper, 1 varf de cutit de nucsoara, 1 praf boia de ardei – dulce sau iute, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 200°C. Spalam foarte bine coaja cartofilor, apoi ii invelim in folie de staniol. Ii coacem in jur de o ora, sau pana se inmoaie. Ii scoatem si ii lasam sa se raceasca, apoi ii taiem pe lungime in jumatate.Scobim putin din interiorul cartofilor cu o lingura. Jumatate din cartofii scosi ii radem si ii amestecam cu restul ingredientelor, restul nu ne mai foloseste.Umplem cartofii, ii punem in tava, apoi ii punem iar la cuptor si coacem pana se topeste branza si se rumeste usor.
Perfecti pentru cina!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida pane

Conopida pane

-se fierbe conopida (rupta in bucati); -se face compozitia din ou, faina,apa + sare, la fel ca pentru

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Spaghete chinezesti

Spaghete chinezesti

Legumele sunt feliate foarte subtire. Intr-o tigaie mai intinsa, cu putin ulei calim legumele la

5 voturi    2 comentarii
50h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lorena Tegian , 02 ianuarie 2014

    nemaipomenit!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

    o bunatate...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013

    O idee foarte buna *****

    • Fara foto

      Proca Constanta , 21 noiembrie 2013

      O idee foarte buna

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2013

      multumesc!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2013

      Foarte aromati si apetisanti*****

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

      Gustos!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 1 ceasca branza de capra rasa rasa fin/ telemea
  • 1 ceasca cascaval emmental ras fin/ cascaval afumat
  • 1 ceasca cascaval tocat cuburi
  • 2 lingurite parmezan ras fin – optional
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2 frunze salvie
  • cateva crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • 1 praf boia de ardei – dulce sau iute
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

26 voturi    15 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

36 voturi    18 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume