autor:

pusikmea

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu carnaciori

Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2010

Ingrediente
* 4 cartofi, * o ceapa verde, * cascaval ras, * 2 carnaciori, * branza topita la tub, * verdeata, * sare, * piper, * boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat sa putem face o scobitura in ei fara sa se rupa.

facem scobitura cu ajutorul unei lingurite, atat cat sa se pastreze o coaja groasa, dupa care punem un start de branza, unul de carnaciori taiati rondele, apoi ceapa verde tocata marunt, cascavalul ras si iarasi un strat de carnaciori.

condimentam si dam la cuptor pt cca 30 de min.

eu am mai pus pe deasupra niste branza topita pt k am nimerit cel mai prost cascaval care nu s-a topit:(

cand sunt gata presaram verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pui si sunca

Ciuperci umplute cu pui si sunca

Pentru inceput, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete

23 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Bati muschiul de porc,pana obtii o foaie subtire.Bati ouale, adaugi condimentele. Ungi foaia de carne

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustosi!

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    O bunatate de mancarica. Felicitari pentru prezentare!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

    Deliciosi si prezentare d zile mari! Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • * 4 cartofi
  • * o ceapa verde
  • * cascaval ras
  • * 2 carnaciori
  • * branza topita la tub
  • * verdeata
  • * sare
  • * piper
  • * boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de pusikmea
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

se spala cartofii, se taie feliute, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar intre feliute se pune

10 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive
mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune in ulei si-l inabusim putin, dupa care punem ceapa

2 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chec aperitiv