autor:

pusikmea

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu carnaciori

Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2010

Ingrediente
* 4 cartofi, * o ceapa verde, * cascaval ras, * 2 carnaciori, * branza topita la tub, * verdeata, * sare, * piper, * boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat sa putem face o scobitura in ei fara sa se rupa.

facem scobitura cu ajutorul unei lingurite, atat cat sa se pastreze o coaja groasa, dupa care punem un start de branza, unul de carnaciori taiati rondele, apoi ceapa verde tocata marunt, cascavalul ras si iarasi un strat de carnaciori.

condimentam si dam la cuptor pt cca 30 de min.

eu am mai pus pe deasupra niste branza topita pt k am nimerit cel mai prost cascaval care nu s-a topit:(

cand sunt gata presaram verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Inimi de foietaj cu carne si susan

Inimi de foietaj cu carne si susan

Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Spalam ghebele si le punem in apa la desarat sau le puteti da cateva clocote sa iese sarea. Spalam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustosi!

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    O bunatate de mancarica. Felicitari pentru prezentare!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

    Deliciosi si prezentare d zile mari! Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • * 4 cartofi
  • * o ceapa verde
  • * cascaval ras
  • * 2 carnaciori
  • * branza topita la tub
  • * verdeata
  • * sare
  • * piper
  • * boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de pusikmea
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

se spala cartofii, se taie feliute, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar intre feliute se pune

10 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive
Mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

Mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune in ulei si-l inabusim putin, dupa care punem ceapa

2 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Drob