autor:

pusikmea

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu carnaciori

Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2010

Ingrediente
* 4 cartofi, * o ceapa verde, * cascaval ras, * 2 carnaciori, * branza topita la tub, * verdeata, * sare, * piper, * boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat sa putem face o scobitura in ei fara sa se rupa.

facem scobitura cu ajutorul unei lingurite, atat cat sa se pastreze o coaja groasa, dupa care punem un start de branza, unul de carnaciori taiati rondele, apoi ceapa verde tocata marunt, cascavalul ras si iarasi un strat de carnaciori.

condimentam si dam la cuptor pt cca 30 de min.

eu am mai pus pe deasupra niste branza topita pt k am nimerit cel mai prost cascaval care nu s-a topit:(

cand sunt gata presaram verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pastele se pun la fiert in apa cu un virf de lingurita de sare, respectind intocmai intructiunile

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placinta cu carne

Placinta cu carne

Incepem cu aluatul: Punem toate igredientele intr-un vas si le amestecam pana devine un aluat elastic. Umplutura: Taiem

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustosi!

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    O bunatate de mancarica. Felicitari pentru prezentare!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

    Deliciosi si prezentare d zile mari! Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • * 4 cartofi
  • * o ceapa verde
  • * cascaval ras
  • * 2 carnaciori
  • * branza topita la tub
  • * verdeata
  • * sare
  • * piper
  • * boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de pusikmea
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

se spala cartofii, se taie feliute, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar intre feliute se pune

10 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive
mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune in ulei si-l inabusim putin, dupa care punem ceapa

2 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pate de ficat de pui cu morcovi