Carnea de pui se fierbe in apa cu sare; se ia spuma apoi-dupa ce carnea e fiarta se lasa la racit, se toaca in robot impreuna cu ceapa, inabusita in prealabil cu 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Se adauga sare, piper, oule si patrunjelul verde tocat. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii, care se asaza intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei .Din faina, lapte , sare si smantana se prepara un sos, care se toarna peste cartofii umpluti. Se adauga cascaval ras deasupra si se gratineaza la cuptor cca 5-10 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii