autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cartofi, cascaval, ceapa, usturoi, oua, verdeata, vin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se asaza intr-o tava cu ulei, sare si piper. Se introduc la cuptor, se lasa la foc mic, 45 min. se scot si se lasa la racit, dupa care se scobesc cu o lingurita in partea de sus. Ciupercile si ceapa tocate se calesc in unt cca 10 min., se lasa la racit apoi se adauga ouale, verdeata, sarea, piperul, vinul, usturoiul si se omogenizeaza bine. Cu aceasta pasta se umplu cartofii. Deasupra se presara cascavalul si se introduce la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

In primul rand punem soiaua la fiert in apa clocotita cu sare si lasam cca 15-20 min, apoi scurgem

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post
Drob din carne de pui imbracat in foietaj

Drob din carne de pui imbracat in foietaj

Modul de preparare: După ce am spălat măruntaiele, le punem la fiert timp de 20 minute: ficatul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    Eu fac aceasta reteta, dar fara ou. Folosesc cartofi cruzi, pe care ii scobesc, ii umplu cu amestecul de ciuperci, ceapa, verdeata, faina, suc de rosii si ii dau la cuptor o ora. Rad cascaval imediat ce i-am scos din cuptor.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

NicoletaC

NicoletaC (Chef de cuisine)

Eu fac aceasta reteta, dar fara ou. Folosesc cartofi cruzi, pe care ii scobesc, ii umplu cu amestecul de ciuperci, ceapa, verdeata, faina, suc de rosii si ii dau la cuptor o ora. Rad cascaval imediat ce i-am scos din cuptor.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Hexagone cu ciuperci