Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 august 2008
Ingrediente
cartofi, cascaval, ceapa, usturoi, oua, verdeata, vin, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Cartofii se asaza intr-o tava cu ulei, sare si piper. Se introduc la cuptor, se lasa la foc mic, 45 min. se scot si se lasa la racit, dupa care se scobesc cu o lingurita in partea de sus. Ciupercile si ceapa tocate se calesc in unt cca 10 min., se lasa la racit apoi se adauga ouale, verdeata, sarea, piperul, vinul, usturoiul si se omogenizeaza bine. Cu aceasta pasta se umplu cartofii. Deasupra se presara cascavalul si se introduce la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
In primul rand punem soiaua la fiert in apa clocotita cu sare si lasam cca 15-20 min, apoi scurgem
7 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate