autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu ciuperci si verdeata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
cartofi, cascaval, ceapa, usturoi, oua, verdeata, vin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se asaza intr-o tava cu ulei, sare si piper. Se introduc la cuptor, se lasa la foc mic, 45 min. se scot si se lasa la racit, dupa care se scobesc cu o lingurita in partea de sus. Ciupercile si ceapa tocate se calesc in unt cca 10 min., se lasa la racit apoi se adauga ouale, verdeata, sarea, piperul, vinul, usturoiul si se omogenizeaza bine. Cu aceasta pasta se umplu cartofii. Deasupra se presara cascavalul si se introduce la cuptor cca 10 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru

Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru

De câte ori v-ați invitat prietenii la masă ori s-a apropiat aniversarea cuiva drag și ați fost

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Ouale le batem spuma cu un tel presarand si un praf de sare. Adaugam uleiul, laptele si apa minerala. Incorporam

7 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute