autor:

zana b.

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu creier

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
10 cartofi,250g creier,50g sunca,4 galbenusuri,1 lingura faina,1 ceasca lapte, unt,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata creierul.Se prajeste inabusit cu o bucata de unt si se smesteca cu un sos alb preparat din lapte,unt,faina,in care se pun galbenusurile,sunca tocata marunt si patrunjel.
Cartofii se curata,se scobesc de miez si se umplu cu amestecul de creier.
Se asaza intr-o cratita cu unt si putina apa.Se prajesc in cuptor fara a-i lasa sa se sfarame,acoperiti cu un capac.Se servesc cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu creier" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Budinca de dovlecei cu piept de pui

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Quiche cu pangasius

Quiche cu pangasius

Batem oul cu apa si zeama de lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt, untul la temperatura camerei

17 voturi    15 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 cartofi,250g creier,50g sunca,4 galbenusuri,1 lingura faina,1 ceasca lapte, unt,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui