Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit.
Se condimenteaza cartofii cu sare, boia si piper pe toate partile, se asaza intr-o tava si se dau la cuptorul incalzit, pana se coc, dar sa nu se rumeneasca. (aprox 20 minute).
Intr-un bol se bate oul spuma si se adauga sare, piper, partea alba de la ceapa, taiata fin si bulionul.
Separat, in alt bol se sfarama heringul si se amesteca cu ceapa verde taiata mic, sare, si o treime din compozitia cu ou.
Cand s-au copt cartofii se scot si se umplu cu amestecul cu peste apoi se ung cu oul ramas.
Se dau la cuptor pana se rumenesc deasupra (aprox. 10 minute).
Se servesc calzi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii