Morcovii se fierb in apa cu sare. Ciupercile, fasolea si mazarea se inabusa in unt, se racesc si se adauga oua, sare, costita si morcovi. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie, dupa care se asaza intr-o tava cu ulei si 200 ml de apa. Pe fiecare cartof se pune cate o felie de rosie. Se introduce tava la cuptor, cca 30 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii