Morcovii se fierb in apa cu sare. Ciupercile, fasolea si mazarea se inabusa in unt, se racesc si se adauga oua, sare, costita si morcovi. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie, dupa care se asaza intr-o tava cu ulei si 200 ml de apa. Pe fiecare cartof se pune cate o felie de rosie. Se introduce tava la cuptor, cca 30 min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii