autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
cartofi, mazare verde, fasole verde, ciuperci, costita afumata, morcovi, unt, ulei, oua, rosii, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii se fierb in apa cu sare. Ciupercile, fasolea si mazarea se inabusa in unt, se racesc si se adauga oua, sare, costita si morcovi. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie, dupa care se asaza intr-o tava cu ulei si 200 ml de apa. Pe fiecare cartof se pune cate o felie de rosie. Se introduce tava la cuptor, cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salată de vinete, ardei copţi şi dovlecel

Salată de vinete, ardei copţi şi dovlecel

Se coc vinetele şi ardeii. Se curăţă vinetele, se scurg şi se toacă. Dovlecelul se curăţă

2 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulada de cascaval in crusta de mac

Rulada de cascaval in crusta de mac

Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească. Durează

6 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Bruschete cu rosii, ardei si za'atar