autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi umpluti cu orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
cartofi, ceapa, ulei, orez, sare, smantana, suc de lamaie, lamaie, cascaval, margarina, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Orezul se inabusa in 50 ml de ulei, se adauga 250 ml de apa, sare si se fierbe. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei.
In margarina incalzita se adauga faina dizolvata in cca 80 ml de apa, smantana si sare; se fierb 15 min si se adauga sucul dee lamaie. Din orez, ceapa, piper, patrunjel si miez de cartofi se prepara o compozitie cu care se umplu cartofii. In tava unsa cu 50 ml de ulei se asaza cartofii umpluti, peste care se toarna sosul de smantana si se presara cascaval ras. Se introduce tava la cuptor si se gratineaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Turtite de dovlecel

Turtite de dovlecel

Totul se face foarte repede, aveti nevoie de robot si razatoare ca sa mearga treaba struna. Daca

18 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive
Fasole batuta

Fasole batuta

1. Pune fasolea la inmuiat 10- 15 ore (peste noapte e cel mai bine). Scurge fasolea. 2. Pune

8 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • ceapa
  • ulei
  • orez
  • sare
  • smantana
  • suc de lamaie
  • lamaie
  • cascaval
  • margarina
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Ciupercute umplute