Incingeti cuptorul la 240ş. Spalati bine cartofii, stergeti-i cu un servet de bucatarie, intepati-i din loc in loc cu furculita si asezati-i intr-o tava. Stropiti-i cu putin ulei, dati-i la cuptor si lasati-i sa se patrunda o ora, intorcandu-i din timp in timp.
Cu vreo 10 minute inainte sa-i scoateti din cuptor, fierbeti ouale moi: puneti-le in apa clocotita, lasati-le sa fiarba 6 minute si curatati-le de coaja.
Taiati pe rand capacelul fiecarui cartof si scobiti miezul cu o lingurita - fara sa strapungeti coaja. Amestecati miezul cu smantana si coditele de ceapa verde, sarati, piperati si adaugati nucsoara rasa. Puneti amestecul astfel preparat intr-o craticioara pe foc, incalziti-l, amestecand intruna, si umpleti cu el cartofii.
Asezati pe fiecare cartof cate-un ou moale, decorati cu patrunjel verde, puneti la loc capacelele si serviti-i imediat cu o salata de sezon.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii