autor:

Anonim

» » Aperitive

cartofi umpluti cu pateu de ficat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cartofi, pateu din ficat, maioneza, aspic, patrunjel verde, sare, lamaie, gogosari.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se umplu cu pateu din ficat si se acopera cu aspic. Se serveste rece, ornat cu maioneza, patrunjel verde, gogosari si rondele de lamaie.cartofi, pateu din ficat, maioneza, aspic, patrunjel verde, sare, lamaie, gogosari.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi umpluti cu pateu de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu vinete, rosii si cascaval

Placinta cu vinete, rosii si cascaval

Amesteci faina cu untul sau margarina, putina apa, sare si lasi aluatul la frigider cel putin 1 ora.

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
San Jacobo de berenjena.

San Jacobo de berenjena.

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute. Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie

15 voturi    10 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • cartofi
  • pateu din ficat
  • maioneza
  • aspic
  • patrunjel verde
  • sare
  • lamaie
  • gogosari.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pachetele in foi de orez cu legume si carne