Morcovii, patrunjelul radacina si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 200 ml de supa de oase de peste, se scurg si se lasa sa se raceasca. Bucatile de peste se amesteca cu legumele inabusite, apoi se toaca cu masina cu sita fina. Compozitia obtinuta se amesteca cu miezul de cartof ras pe razatoare fina, oua, piper si sare. Cu acesta compozitie se umplu cartofii, care se asaza intr-o tava unsa cu 100 ml de ulei si se introduc la cuptor cca 5 min. In tava se mai adauga 200 ml de supa de oase de peste, pasta de tomate diluata si castravetii murati. Deasupra cartofilor se asaza cate o felie de rosie si o rondea de ardei gras. Se introduc la cuptor cca 10-15 min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii