Cartofi umpluti cu stavrid

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • stavrid cu cap
  • cartofi
  • oua
  • ceapa
  • castraveti murati
  • rosii
  • morcovi
  • pasta de tomate
  • ardei gras
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel radacina

Mod de preparare

Morcovii, patrunjelul radacina si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 200 ml de supa de oase de peste, se scurg si se lasa sa se raceasca. Bucatile de peste se amesteca cu legumele inabusite, apoi se toaca cu masina cu sita fina. Compozitia obtinuta se amesteca cu miezul de cartof ras pe razatoare fina, oua, piper si sare. Cu acesta compozitie se umplu cartofii, care se asaza intr-o tava unsa cu 100 ml de ulei si se introduc la cuptor cca 5 min. In tava se mai adauga 200 ml de supa de oase de peste, pasta de tomate diluata si castravetii murati. Deasupra cartofilor se asaza cate o felie de rosie si o rondea de ardei gras. Se introduc la cuptor cca 10-15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise