Morcovii, patrunjelul radacina si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 200 ml de supa de oase de peste, se scurg si se lasa sa se raceasca. Bucatile de peste se amesteca cu legumele inabusite, apoi se toaca cu masina cu sita fina. Compozitia obtinuta se amesteca cu miezul de cartof ras pe razatoare fina, oua, piper si sare. Cu acesta compozitie se umplu cartofii, care se asaza intr-o tava unsa cu 100 ml de ulei si se introduc la cuptor cca 5 min. In tava se mai adauga 200 ml de supa de oase de peste, pasta de tomate diluata si castravetii murati. Deasupra cartofilor se asaza cate o felie de rosie si o rondea de ardei gras. Se introduc la cuptor cca 10-15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii