autor:

alina

» » Aperitive

Cartofi umpluti la cuptor

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 martie 2014

Ingrediente
4 cartofi potriviti, 100 g sunca, 100 g cascaval, 50 g branza sarata, 1/2 ardei rosu, 2 ciuperci potrivite, 1/2 ceapa rosie, piper, sare, ulei, margarina, , Sos smantana:, 200 g smantana, 2 catei de usturoi, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Cartofii se spala, ii uscam si ii taiem pe jumatate. Scobim cartofii cu o lingurita pana ramane o coaja de 1 cm grosime. Punem cartofii intr-o tava pe care am uns-o cu margarina si o introducem la cuptor pana pregatim umplutura.



Umplutura: Taiem marunt sunca, ardeiul, ciupercile, ceapa, cascavalul, branza si miezul de cartofi. Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei, il lasam sa se incinga si adaugam sunca, pe care o prajim pana devine putin crocanta, apoi adaugam ardeiul, ciupercile, ceapa, miezul de cartofi. Amestecam toate ingredientele, condimentam umplutura cu piper si sare dupa gust, dupa care luam tigaia de pe foc si adaugam cascavalul si branza si le amestecam cu celelalte ingrediente.



Scoatem tava din cuptor si umplem cartofii cu umplutura. Punem tava din nou in cuptor si o lasam pana cand, cartofii se inmoaie, iar umplutura devine aurie. Cartofii ii servim cu sos de smantana cu usturoi si oregano.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit. Se condimenteaza

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Cartofi umpluti cu branza la cuptor

Cartofi umpluti cu branza la cuptor

Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm. Se

25 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 09 februarie 2015

    ce bunatateeee! :x

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi potriviti
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • 50 g branza sarata
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 ciuperci potrivite
  • 1/2 ceapa rosie
  • piper
  • sare
  • ulei
  • margarina
  • Sos smantana:
  • 200 g smantana
  • 2 catei de usturoi
  • oregano

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Pui picant cu legume

Pui picant cu legume

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am

13 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura "Ducesa"

Prajitura "Ducesa"

Foile: Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Apoi in

19 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
AdeLyna

AdeLyna (Chef de cuisine)

ce bunatateeee! :x

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de mamaliga umpluta cu branza