autor:

Elena

» » Aperitive

Cartofi umputi cu branza

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
6 cartofi, 300 g branza telemea, 1 ou, 1 lingura unt, 2-3 rosii, 1 legatura marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert in coaja, dupa racire se curata si se taie in doua pe lung. Se scobesc cu lingurita iar miezul cartofului se zdrobeste si se adauga branza, mararul tocat marunt, oul si sare dupa gust. Se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii dupa care se aseaza in tava unsa cu unt si se dau la cuptor 15 minute. Se orneaza cu felii se rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umputi cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 300 g branza telemea
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Ciuperci pleurotus

Ciuperci pleurotus

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele

4 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Paste cu legume

Paste cu legume

Se fierb pastele si se lasa la scurs. Se taie ceapa verde, ardeii si ciupercile. Se pune uleiul la

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Curry de pui

Curry de pui

Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de vinete cu branza