Se pun cartofii la fiert in coaja, dupa racire se curata si se taie in doua pe lung. Se scobesc cu lingurita iar miezul cartofului se zdrobeste si se adauga branza, mararul tocat marunt, oul si sare dupa gust. Se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii dupa care se aseaza in tava unsa cu unt si se dau la cuptor 15 minute. Se orneaza cu felii se rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii