Curatam ceapa o taiem marunt si o punem la calit,adaugam zarzavatul is legumele(eu am folosit congelete din comert) si le calim putin si pe ele, adaugam bulionul sau risiile pasate cu blendarul impreuna cu usturoiul si le acoperim de apa.Condimentam cu sare,piper si le lasam sa fiarba incet.
Curatam cartofii, ii taiem in rondele subtiri ca si cipsurile si le prajim in ulei.Se scot pe hartie absorbanta sa absoarba uleiul si ii adaugam zrzavatului cand este fiert.Se amesteca si se mai las 2-3 minut.
O mancare de post foarte gustoasa si cu multe vitamine.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii