autor:

Ramona

» » Aperitive

Cas pane

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 ianuarie 2010

Ingrediente
250 g cas, 4 oua, 2-3 linguri de faina, pesmet, ulei pentru prajit, putina sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se feliaza casul in bucati nu foarte subtiri, apoi se da fiecare felie prin faina alba, oua batute cu putina sare, iar la final prin pesmet. Uleiul trebuie sa fie incins. Se fac repede, de aceea trebuie pregatite toate dinainte.

Feliile de cas pane se pot servi doar asa, cu salata de rosii, sau cu cartofi prajiti si castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Cas pane

Cas pane

Se taie casul bucati, se bat ouale cu sare si piper apoi se da bucatile de cas prin faina alba, prin

5 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cas (de oaie) pane

Cas (de oaie) pane

Feliile de cas se dau prin faina, oul batul si apoi pesmet. Dupa ce au fost date prin toate, cele

8 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    E o bunatate la micul dejun.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 04 martie 2012

    Pentru Marian, iti multumesc pentru aprecieri!

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2011

    excelenta, ca de altfel toate retetele dvs!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      O bunatate.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Imi place tare mult acest pane.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

      O bunatate...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Daca vreti ca paneul sa nu se desprinda de pe cascaval la prajire, lasati macar 30 minute feliile de cascaval date prin faina, ou si pesmet pe o farfurie sa se odihneasca.... Nu veti regreta !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Interesanta reteta ta draga Ramona,cred ca sunt un deliciu.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Delicios....

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Foarte bun, Ramona!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250 g cas
  • 4 oua
  • 2-3 linguri de faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • putina sare

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

10 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E o bunatate la micul dejun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oua umplute