autor:

Adriana K.D.

» » Aperitive

Cas pane

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2010

Ingrediente
300-500g cas de vaza, 3 oua, faina alba, pesmet, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie casul bucati, se bat ouale cu sare si piper apoi se da bucatile de cas prin faina alba, prin oua si ultimadata prin pesmet apoi se pune in tigaie cu ulei la rumenit.
Se serveste cand e cald!
Pofta Buna!!!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cas (de oaie) pane

Cas (de oaie) pane

Feliile de cas se dau prin faina, oul batul si apoi pesmet. Dupa ce au fost date prin toate, cele

8 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu brinza
Cas pane

Cas pane

Se feliaza casul in bucati nu foarte subtiri, apoi se da fiecare felie prin faina alba, oua batute

9 voturi    10 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Am facut si eu dar la cuptor ,e o bunatate !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2010

    Super bun!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300-500g cas de vaza
  • 3 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Am facut si eu dar la cuptor ,e o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii