autor:

Adriana K.D.

» » Aperitive

Cas pane

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2010

Ingrediente
300-500g cas de vaza, 3 oua, faina alba, pesmet, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie casul bucati, se bat ouale cu sare si piper apoi se da bucatile de cas prin faina alba, prin oua si ultimadata prin pesmet apoi se pune in tigaie cu ulei la rumenit.
Se serveste cand e cald!
Pofta Buna!!!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cas pane

Cas pane

Se feliaza casul in bucati nu foarte subtiri, apoi se da fiecare felie prin faina alba, oua batute

10 voturi    10 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Cas (de oaie) pane

Cas (de oaie) pane

Feliile de cas se dau prin faina, oul batul si apoi pesmet. Dupa ce au fost date prin toate, cele

8 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Am facut si eu dar la cuptor ,e o bunatate !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2010

    Super bun!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300-500g cas de vaza
  • 3 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

13 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

23 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Am facut si eu dar la cuptor ,e o bunatate !

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu urda