Reteta postata pe: 10 iunie 2009
Ingrediente
300 g cas proaspat, 2 oua, 6 linguri faina, sare,piper, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Tai casul in felii de 1 cm grosime,il treci prin faina si prin oul batut cu sare si piper.Dai la prajit in tigaia cu ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas pane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Se feliaza casul in bucati nu foarte subtiri, apoi se da fiecare felie prin faina alba, oua batute
10 voturi
10 comentarii
15 min
Feliile de cas se dau prin faina, oul batul si apoi pesmet. Dupa ce au fost date prin toate, cele
8 voturi
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate