autor:

zana b.

» » Aperitive

Cas proaspat la tigaie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Ingrediente
500g cas proaspat,, 100g cascaval afumat,, 2 linguri unt,, 1 leg.ceapa verde,, 1leg. usturoi verde,, sare, dulce

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ungeti cu unt o tigaie si asezati apoi in ea casul taiat in feliute.Presarati ceapa si usturoiul tocate marunt si radeti deasupra cascavalului.Condimentati cu sare,piper si boia,acoperiti tigaia si tineti-o la foc potrivit.Mancarea e gata in momentul in care casul a inceput sa se topesca,dar nu este topit de tot.Cascavalul trebuie sa fie insa bine topit si intins ca o pelicula deasupra ingredientelor,de aceea se rade pe razatoarea mica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas proaspat la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi

2 voturi    1 comentariu
3h 50 min
Aperitive cu brinza
Mingiute de orez cu cascaval

Mingiute de orez cu cascaval

Fierbeti laptele,adaugati sare si orezul,fierbeti timp de 15 minute fara a-l amesteca. Adaugati

3 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cas proaspat,
  • 100g cascaval afumat,
  • 2 linguri unt,
  • 1 leg.ceapa verde,
  • 1leg. usturoi verde,
  • sare, dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Saleuri cu cascaval