autor:

zana b.

» » Aperitive

Cas proaspat la tigaie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Ingrediente
500g cas proaspat,, 100g cascaval afumat,, 2 linguri unt,, 1 leg.ceapa verde,, 1leg. usturoi verde,, sare, dulce

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ungeti cu unt o tigaie si asezati apoi in ea casul taiat in feliute.Presarati ceapa si usturoiul tocate marunt si radeti deasupra cascavalului.Condimentati cu sare,piper si boia,acoperiti tigaia si tineti-o la foc potrivit.Mancarea e gata in momentul in care casul a inceput sa se topesca,dar nu este topit de tot.Cascavalul trebuie sa fie insa bine topit si intins ca o pelicula deasupra ingredientelor,de aceea se rade pe razatoarea mica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas proaspat la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Turte cu branza fondue

Turte cu branza fondue

Apa o punem intr-un ibric si o asezam pe foc pana devine calduta. Turnam faina cernuta intr-un bol. Drojdia

7 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de branza in stil spaniol

Bulete de branza in stil spaniol

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam faina, omogenizam bine. Adaugam laptele si ametecam

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cas proaspat,
  • 100g cascaval afumat,
  • 2 linguri unt,
  • 1 leg.ceapa verde,
  • 1leg. usturoi verde,
  • sare, dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Minuturi