autor:

zana b.

» » Aperitive

Cas proaspat la tigaie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Ingrediente
500g cas proaspat,, 100g cascaval afumat,, 2 linguri unt,, 1 leg.ceapa verde,, 1leg. usturoi verde,, sare, dulce

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ungeti cu unt o tigaie si asezati apoi in ea casul taiat in feliute.Presarati ceapa si usturoiul tocate marunt si radeti deasupra cascavalului.Condimentati cu sare,piper si boia,acoperiti tigaia si tineti-o la foc potrivit.Mancarea e gata in momentul in care casul a inceput sa se topesca,dar nu este topit de tot.Cascavalul trebuie sa fie insa bine topit si intins ca o pelicula deasupra ingredientelor,de aceea se rade pe razatoarea mica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas proaspat la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
chec cu masline si sunca

chec cu masline si sunca

Se amesteca ouale cu vinul si faina,pana se obtine o pasta omogena .Se adauga uleiul putin cate putin

6 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Ardei gras umplut cu branza

Ardei gras umplut cu branza

Se spala ardeii si se taie pe lung in jumatati, dupa care pregatim crema de branza cu verdeata. Se

4 voturi    10 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cas proaspat,
  • 100g cascaval afumat,
  • 2 linguri unt,
  • 1 leg.ceapa verde,
  • 1leg. usturoi verde,
  • sare, dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Chipsuri de mamaliga cu crema de branza