Ungeti cu unt o tigaie si asezati apoi in ea casul taiat in feliute.Presarati ceapa si usturoiul tocate marunt si radeti deasupra cascavalului.Condimentati cu sare,piper si boia,acoperiti tigaia si tineti-o la foc potrivit.Mancarea e gata in momentul in care casul a inceput sa se topesca,dar nu este topit de tot.Cascavalul trebuie sa fie insa bine topit si intins ca o pelicula deasupra ingredientelor,de aceea se rade pe razatoarea mica.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii