autor:

Anonim

» » Aperitive

cascaval cu capac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cascaval, unt, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Untul se topeste in capacele, se adauga cascavalul taiat si trecut prin ouale batute spuma si se rumeneste la foc moderat.
Daca ti-a placut reteta noastra "cascaval cu capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ceapa umpluta cu orez

Ceapa umpluta cu orez

1. Apa se pune sa fiarba si cand clocoteste se ia de pe foc si se scufunda cepele. Se lasa cca 7-10

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline

Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline

Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Apoi rosia se spala si se taie cuburi. Maslinele

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Budinca de spanac