autor:

Anonim

» » Aperitive

cascaval cu capac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
cascaval, unt, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Untul se topeste in capacele, se adauga cascavalul taiat si trecut prin ouale batute spuma si se rumeneste la foc moderat.
Daca ti-a placut reteta noastra "cascaval cu capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Oite din conopida

Oite din conopida

Se foloseste o conopida nu foarte dezvoltata care se spala ,se curata si se desparte apoi in fragmente

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Blini cu crema de branza si somon afumat

Blini cu crema de branza si somon afumat

Amestecam galbenusurile cu laptele si untul topit. Adaugam faina, sarea si drojdia si amestecam pana

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Clatita - rulada