autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval cu ciuperci

Autor: Magda Dumbrava (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Magda Dumbrava (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 septembrie 2005

Ingrediente
Cascaval, ciuperci, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Se ia o roata mica de cascaval afumat. Se decupeaza mijlocul lasandu-se un perete de 2 cm. Se aseaza roata decupata intr-o foaie de staniol. Se ridica foaia de staniol pe langa peretii de cascaval. Se umple golul de cascaval cu ciupercile, mici bucatele de sunca si condimente dupa gust. Se strange folia de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa cca. 10 min. se scoate si se lasa la racit. Se taie felii si se aseaza in farfurii cu o garnitura verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Pieptul de curcan il taiem fileuri, apoi il punem intre doua folii de plastic si il batem putin,

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Soup - piure cu cascaval si ciuperci

Soup - piure cu cascaval si ciuperci

Cind incepe a fierbe apa, se adaugă tăiat în bucăţi mici brânza topită, dupa care se reduce

9 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Bile colorate