autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval cu ciuperci

Autor: Magda Dumbrava (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Magda Dumbrava (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 septembrie 2005

Ingrediente
Cascaval, ciuperci, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Se ia o roata mica de cascaval afumat. Se decupeaza mijlocul lasandu-se un perete de 2 cm. Se aseaza roata decupata intr-o foaie de staniol. Se ridica foaia de staniol pe langa peretii de cascaval. Se umple golul de cascaval cu ciupercile, mici bucatele de sunca si condimente dupa gust. Se strange folia de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa cca. 10 min. se scoate si se lasa la racit. Se taie felii si se aseaza in farfurii cu o garnitura verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci cu cascaval, branza topita si smantana

Ciuperci cu cascaval, branza topita si smantana

Se spala bine ciupercile si se scurg de apa. Se pun la calit la foc mic intr-o craticioara, in unt,

19 voturi    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu ciuperci si cascaval

Pateuri cu ciuperci si cascaval

Aluatul se pune la decongelat la temperatura camerei. Curatam ciupercile le taiem si le coacem pe

9 voturi    3 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Sos de branza cu ceapa verde