Se ia o roata mica de cascaval afumat. Se decupeaza mijlocul lasandu-se un perete de 2 cm. Se aseaza roata decupata intr-o foaie de staniol. Se ridica foaia de staniol pe langa peretii de cascaval. Se umple golul de cascaval cu ciupercile, mici bucatele de sunca si condimente dupa gust. Se strange folia de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa cca. 10 min. se scoate si se lasa la racit. Se taie felii si se aseaza in farfurii cu o garnitura verde

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii