autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval cu ciuperci

Autor: Magda Dumbrava (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Magda Dumbrava (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 septembrie 2005

Ingrediente
Cascaval, ciuperci, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Se ia o roata mica de cascaval afumat. Se decupeaza mijlocul lasandu-se un perete de 2 cm. Se aseaza roata decupata intr-o foaie de staniol. Se ridica foaia de staniol pe langa peretii de cascaval. Se umple golul de cascaval cu ciupercile, mici bucatele de sunca si condimente dupa gust. Se strange folia de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa cca. 10 min. se scoate si se lasa la racit. Se taie felii si se aseaza in farfurii cu o garnitura verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat

Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat

Se curata si se spala ficateii, ciupercile se curata, se spala si se taie felii, ceapa se toaca marunt. Calim

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci

Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci

Se incalzeste cuptorul. O tava de chec se unge cu unt. Franzela se taie felii dar nu pana jos,

24 voturi    28 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza si ardei