Se ia o roata mica de cascaval afumat. Se decupeaza mijlocul lasandu-se un perete de 2 cm. Se aseaza roata decupata intr-o foaie de staniol. Se ridica foaia de staniol pe langa peretii de cascaval. Se umple golul de cascaval cu ciupercile, mici bucatele de sunca si condimente dupa gust. Se strange folia de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa cca. 10 min. se scoate si se lasa la racit. Se taie felii si se aseaza in farfurii cu o garnitura verde
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii