autor:

Mihaela Tanasa

» » Aperitive

Cascaval de casa

Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
100 g branza de oi, 1 kg branza de vaci, 1/2 l lapte, 1/2 pachet margarina, 2 oua, o lingurita bicarbonat stins cu o lingurita otet

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

- Branza de vaci se fierbe in lapte pana se alege zerul, apoi se scurge (forma de cas).
- Se amesteca ouale cu branza de oi, bicarbonatul si branza de vaci si se da totul prin masina de tocat.
- Amestecul rezultat se pune din nou pe foc, peste margarina putin topita si se amesteca pana cand se intareste, dar nu prea tare (compozitia finala trebuie sa se intinda, precum cascavalul incalzit).
- Se pun in cupe, iar dupa racire, se dau la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval de casa

Cascaval de casa

Se farama branza intr-o cratita si se pune lapte pana da peste ea si se amesteca cu o lingura branza

14 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Cascaval de casa

Cascaval de casa

Punem laptele la fiert,iar branza de vaci o maruntim la robotul de bucatarie.Cand laptele incepe

2 voturi    0 comentarii
4h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 100 g branza de oi
  • 1 kg branza de vaci
  • 1/2 l lapte
  • 1/2 pachet margarina
  • 2 oua
  • o lingurita bicarbonat stins cu o lingurita otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Steluţe cu telemea