- Branza de vaci se fierbe in lapte pana se alege zerul, apoi se scurge (forma de cas).
- Se amesteca ouale cu branza de oi, bicarbonatul si branza de vaci si se da totul prin masina de tocat.
- Amestecul rezultat se pune din nou pe foc, peste margarina putin topita si se amesteca pana cand se intareste, dar nu prea tare (compozitia finala trebuie sa se intinda, precum cascavalul incalzit).
- Se pun in cupe, iar dupa racire, se dau la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii