autor:

autor

» » Aperitive

Cascaval la capac

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
600 gr. cascaval, 2 linguri unt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Cascavalul taiat patrate, de marimea unei bucati de zahar, se pune o data cu untul intr-un vas care rezista la foc, acoperit cu capac. Se da la foc iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
cascaval pane

cascaval pane

Se curata cascavalul de coaja, se taie in felii de 1 cm, care se dau prin faina, ou batut si pesmet. Se

10 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Saratele

Saratele

Se amesteca toate ingredientele pana faceti un aluat din care din care incepeti sa faceti bile.(puteti

4 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. cascaval
  • 2 linguri unt

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

108 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cocorada si pita de pe valea Salautei