autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval la capac

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
cascaval, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cascavalul cuburi, se pune intr-un graten odata cu untul, se acopera cu un capac si se pun pe foc iute 2-3 min. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulou din dovlecei

Rulou din dovlecei

Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru

11 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Si pentru ca tot mi-au picat clatitele gata facute in mana era mai mare pacatul sa ratez o asa economie

13 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
mamaliga cu branza