autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval la capac

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
cascaval, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cascavalul cuburi, se pune intr-un graten odata cu untul, se acopera cu un capac si se pun pe foc iute 2-3 min. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
smantana cu branza si mamaliguta

smantana cu branza si mamaliguta

se prepara o mamaliguta moale.branza se poate prepara astfel:500 g lapte gras batut fiert 5 minute

1 vot    11 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Clătite cu brânză și mărar gratinate

Clătite cu brânză și mărar gratinate

Începem cu prepararea clătitelor. Batem bine cele 2 ouă cu mixerul. Adăugăm laptele, făina,

24 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete de cartofi cu salata de sfecla rosie