autor:

Anonim

» » Aperitive

cascaval pane(1)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cascaval, oua, faina, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de cascaval se trec prin faina, oua si pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "cascaval pane(1)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
CASCAVAL PANE DIETETIC

CASCAVAL PANE DIETETIC

Feliile de caşcaval se ung cu puţin ulei de măsline, se tăvălesc prin tărâţe de ovăz, apoi

7 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Cascaval pane

Cascaval pane

Cascavalul se taie in felii intre 5mm-1cm.Feliile de cascaval se ung cu putin ulei pe ambele parti,se

42 voturi    24 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Daca vreti sa nu cada paneul de pe cascaval, inainte de al praji, lasati-l sa se odihneasca 20 minute stand pe cascaval...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • cascaval
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca vreti sa nu cada paneul de pe cascaval, inainte de al praji, lasati-l sa se odihneasca 20 minute stand pe cascaval...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata nicoise