autor:

Anonim

» » Aperitive

cascaval pane(1)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cascaval, oua, faina, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de cascaval se trec prin faina, oua si pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "cascaval pane(1)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cascaval pane

Cascaval pane

Inainte sa folosim cascavalul el trebuie tinut la rece sa nu fie de la temperatura camerei deoarece

2 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Cașcaval pane

Cașcaval pane

Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare. Cașcavalul se

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Daca vreti sa nu cada paneul de pe cascaval, inainte de al praji, lasati-l sa se odihneasca 20 minute stand pe cascaval...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • cascaval
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca vreti sa nu cada paneul de pe cascaval, inainte de al praji, lasati-l sa se odihneasca 20 minute stand pe cascaval...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Conopida a'la Austria