autor:

Anonim

» » Aperitive

cascaval pane(1)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cascaval, oua, faina, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de cascaval se trec prin faina, oua si pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "cascaval pane(1)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval,

14 voturi    9 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Daca vreti sa nu cada paneul de pe cascaval, inainte de al praji, lasati-l sa se odihneasca 20 minute stand pe cascaval...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • cascaval
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca vreti sa nu cada paneul de pe cascaval, inainte de al praji, lasati-l sa se odihneasca 20 minute stand pe cascaval...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Rulada din omleta