autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Cascaval pane

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
6-7 felii de cascaval, 1 ou, 2 linguri pesmet, 3 linguri faina, piper, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

42 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se taie in felii intre 5mm-1cm.Feliile de cascaval se ung cu putin ulei pe ambele parti,se dau prin amestecul de faina si pesmet,apoi prin oul batut cu piper si cimbru,din nou prin amestecul de faina si pesmet,dupa care se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane

Cascaval pane

Inainte sa folosim cascavalul el trebuie tinut la rece sa nu fie de la temperatura camerei deoarece

2 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Cascaval pane cu sunculita

Cascaval pane cu sunculita

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm, se inveleste in sunculita taiata foarte subtire, dupa care

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine):

    Nu e mare filosofie! Sa fiti atenti cand alegeti cascavalul! Nu folositi mozarella sau un cascaval moale,pentru ca se topeste si curge. Alegeti un cascaval mai tare, de exemplu cascavalul Bobalna sau Rucar taiat felii de aprox. 1,5 cm. sau chiar cas de la stana. Dati de doua ori prin amestec – faina-ou-faina-ou-pesmet. Tigaia sa fie bine incinsa. Se prajesc in ulei fierbinte, la foc mare avand grija sa nu se topeasca.Daca utilizati o tigaie teflonata nu mai folositi ulei. Pofta buna!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine):

    Cascavalul taiat se trece prin faina, ou batut bine cu putin ulei si apoi prin pesmet sau fulgi de porumb zdrobiti. Se lasa asa oblogatoriu 20-30 minute sa se odihneasca. Apoi se pune la prajit. Crusta nu se va mai desprinde de cascaval...

  • 24 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iunie 2015

    Multumesc mult...

  • Fara foto

    Sirbu Paul , 09 iunie 2015

    Foarte bun si usor de preparat

  • Fara foto

    Andreea Misici , 31 mai 2015

    Arata foarte bine, si voi incerca reteta. PS. am si eu farfurii din acelea. :)

    • Fara foto

      Flory Oprea , 21 aprilie 2015

      Foarte bun!

    • Fara foto

      Catalina Munteanu , 21 aprilie 2015

      Mi-a iesit perfect!E delicios!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2014

      Multumesc mult...

    • Fara foto

      Cristian11 (Maestru bucatar) , 29 decembrie 2014

      Una dintre gustarile mele preferate

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2014

      Va multumnesc mult...

    • Fara foto

      Cristi Chisu , 11 decembrie 2014

      arata bine combinatia !!!

    • Fara foto

      Nina Olteanu , 18 octombrie 2014

      am pregatit cascaval pane e foarte bun !

    • Fara foto

      Mandy Mady Maddysson , 05 octombrie 2014

      buna reteta, mersi!

    • Fara foto

      Rosu Ionut , 01 august 2014

      Prea simplu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2014

      Va multumesc mult...

    • Fara foto

      Andreea Udroiu , 08 iulie 2014

      super tare

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2014

      multumesc mult pt incredere...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iunie 2014

      multumesc mult...

    • Fara foto

      Biutza! , 30 mai 2014

      bUNAAAAA RAUUU

    • Fara foto

      Boticul Tau Dulce , 30 mai 2014

      Amm facut si mi-a iesit bunnn de tot!!!! :* <3

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 februarie 2014

      E tare gustos intr-adevar...

    • Fara foto

      cristina (Maestru bucatar) , 27 februarie 2014

      buuuun , si nici nu ingrasa asai ? :)

    • tatiana

      tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Simplu !, dar, ce bunatate ???, mmmmm !.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2010

      Multumesc mult pentru sugestiile voastre...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      Dupa ce ati dat cascavalul prin ou si pesmet, lasati-l asa o perioada de timp, apoi prajiti-l !!! Crusta nu se va mai desprinde de el...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

      Eu fac le trec prin faina, ou apoi pesmet.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

42 voturi

Ingrediente

  • 6-7 felii de cascaval
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri faina
  • piper, dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rosii "cherry" umplute