Ingrediente
6-7 felii de cascaval, 1 ou, 2 linguri pesmet, 3 linguri faina, piper, dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
42 voturi
Ingrediente
6-7 felii de cascaval, 1 ou, 2 linguri pesmet, 3 linguri faina, piper, dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
42 voturi
murigneau (Chef de cuisine):
Nu e mare filosofie! Sa fiti atenti cand alegeti cascavalul! Nu folositi mozarella sau un cascaval moale,pentru ca se topeste si curge. Alegeti un cascaval mai tare, de exemplu cascavalul Bobalna sau Rucar taiat felii de aprox. 1,5 cm. sau chiar cas de la stana. Dati de doua ori prin amestec – faina-ou-faina-ou-pesmet. Tigaia sa fie bine incinsa. Se prajesc in ulei fierbinte, la foc mare avand grija sa nu se topeasca.Daca utilizati o tigaie teflonata nu mai folositi ulei. Pofta buna!
Sidy (Chef de cuisine):
Cascavalul taiat se trece prin faina, ou batut bine cu putin ulei si apoi prin pesmet sau fulgi de porumb zdrobiti. Se lasa asa oblogatoriu 20-30 minute sa se odihneasca. Apoi se pune la prajit. Crusta nu se va mai desprinde de cascaval...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iunie 2015
Multumesc mult...
Sirbu Paul , 09 iunie 2015
Foarte bun si usor de preparat
Andreea Misici , 31 mai 2015
Arata foarte bine, si voi incerca reteta. PS. am si eu farfurii din acelea. :)
Redusa
10 min
42 voturi
Flory Oprea , 21 aprilie 2015
Foarte bun!
Catalina Munteanu , 21 aprilie 2015
Mi-a iesit perfect!E delicios!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2014
Multumesc mult...
Cristian11 (Maestru bucatar) , 29 decembrie 2014
Una dintre gustarile mele preferate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2014
Va multumnesc mult...
Cristi Chisu , 11 decembrie 2014
arata bine combinatia !!!
Nina Olteanu , 18 octombrie 2014
am pregatit cascaval pane e foarte bun !
Mandy Mady Maddysson , 05 octombrie 2014
buna reteta, mersi!
Rosu Ionut , 01 august 2014
Prea simplu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2014
Va multumesc mult...
Andreea Udroiu , 08 iulie 2014
super tare
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2014
multumesc mult pt incredere...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iunie 2014
multumesc mult...
Biutza! , 30 mai 2014
bUNAAAAA RAUUU
Boticul Tau Dulce , 30 mai 2014
Amm facut si mi-a iesit bunnn de tot!!!! :* <3
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 februarie 2014
E tare gustos intr-adevar...
cristina (Maestru bucatar) , 27 februarie 2014
buuuun , si nici nu ingrasa asai ? :)
tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011
Simplu !, dar, ce bunatate ???, mmmmm !.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2010
Multumesc mult pentru sugestiile voastre...
Sidy (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009
Dupa ce ati dat cascavalul prin ou si pesmet, lasati-l asa o perioada de timp, apoi prajiti-l !!! Crusta nu se va mai desprinde de el...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009
Eu fac le trec prin faina, ou apoi pesmet.