autor:

motosca mariana

» » Aperitive

Cascaval pane

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
-150g cascaval, -10g faina, -1 ou, - 5g sare si piper, -10g pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: cascavalul se portioneaza. Se trece apoi prin faina, ou batut cu sare si piper, dupa care este trecut prin pesmet. Se prajeste in baie de ulei si scos pe tava prevazuta cu sita pentru a se scurge de uleiul in exces. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane

Cascaval pane

Cascavalul se taie in felii uniforme , groase de circa 1 cm si se presara cu piper.Se trece fiecare

28 voturi    31 comentarii
20h 1 min
Aperitive cu brinza
Cascaval pane cu sunculita

Cascaval pane cu sunculita

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm, se inveleste in sunculita taiata foarte subtire, dupa care

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

    Si eu pregatesc cascavalul pane asa.Il dau prin pesmet,ou batut si pesmet.Iese grozav.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -150g cascaval
  • -10g faina
  • -1 ou
  • - 5g sare si piper
  • -10g pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc cascavalul pane asa.Il dau prin pesmet,ou batut si pesmet.Iese grozav.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu cas si legume