autor:

motosca mariana

» » Aperitive

Cascaval pane

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
-150g cascaval, -10g faina, -1 ou, - 5g sare si piper, -10g pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: cascavalul se portioneaza. Se trece apoi prin faina, ou batut cu sare si piper, dupa care este trecut prin pesmet. Se prajeste in baie de ulei si scos pe tava prevazuta cu sita pentru a se scurge de uleiul in exces. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE DIETETIC

CASCAVAL PANE DIETETIC

Feliile de caşcaval se ung cu puţin ulei de măsline, se tăvălesc prin tărâţe de ovăz, apoi

6 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Cascaval pane cu sunculita

Cascaval pane cu sunculita

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm, se inveleste in sunculita taiata foarte subtire, dupa care

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

    Si eu pregatesc cascavalul pane asa.Il dau prin pesmet,ou batut si pesmet.Iese grozav.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -150g cascaval
  • -10g faina
  • -1 ou
  • - 5g sare si piper
  • -10g pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc cascavalul pane asa.Il dau prin pesmet,ou batut si pesmet.Iese grozav.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu parmezan