autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Cascaval pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
4 felii casaval afumat, un ou, 4 linguri faina, sare,, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Bati oul cu sare, piper si o ligura ulei. Treci feliile de cascaval prin faina si ou si le prajesti in ulei incins.
Poti servi ca aperitiv cu ridichi, masline, sau cu garnitura de catofi si salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou

7 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Cascaval pane

Cascaval pane

Inainte sa folosim cascavalul el trebuie tinut la rece sa nu fie de la temperatura camerei deoarece

2 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cely , 03 iunie 2009

    Si eu sunt innebunita dupa cascaval pane. De cele mai multe ori il trec numai prin faina si ou. Mai rar si prin pesmet.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

    Eu le trec si prin pesmet mare ca sa iasa mai aurii.E un preparat preferat de fiica mea.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 felii casaval afumat
  • un ou
  • 4 linguri faina
  • sare,
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely

Si eu sunt innebunita dupa cascaval pane. De cele mai multe ori il trec numai prin faina si ou. Mai rar si prin pesmet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Budinca de clatite cu branza la cuptor