autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval pane

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2014

Ingrediente
350-400 gr cascaval (eu am avut afumat), 2 oua, sare, piper, faina alba, pesmet, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Inainte sa folosim cascavalul el trebuie tinut la rece sa nu fie de la temperatura camerei deoarece riscati sa se topeasca imediat ce il puneti in tigaie.
Taiem 4 felii de cascaval groase cam de un deget.
Ouale le batem spuma cu putina sare si piper.
Pe o farfurie punem faina alta, iar pe alta pesmet.
Trecem fiecare bucata de cascaval prin faina, ou, iar faina, iar ou iar la final prin pesmet sa il aceoperim in intregime.
Procedam la fel cu toate bucatile si le asezam pe un tocator.
Incingem intr-o tigaie ceva mai mult ulei.
Punem bucatile de cascaval, reglam o temperatura potrivita spre mare.
Le rumenim pe o parte, apoi pe cealalta si le scoatem pe o farfurie in care punem un servetel.
Imediat ce se rumenesc bucatile le si invartim, nu le lasam prea mult.
Se serveste cald alaturi de orice garnitura sau salata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Pe felia de sunca sau parizer se aseaza felia de cascaval si se ruleaza strans. Se trece prin amestecul

5 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Cascaval pane

Cascaval pane

Cascavalul se taie in felii uniforme , groase de circa 1 cm si se presara cu piper.Se trece fiecare

24 voturi    31 comentarii
20h 1 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 03 octombrie 2014

    Multumesc!

  • Fara foto

    Viorica Moldovan , 03 octombrie 2014

    superrr

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 17 mai 2014

    Multumesc Vasile Barbascu!

    • Fara foto

      Floarea Lambru , 17 mai 2014

      pofta buna .

    • Fara foto

      Vasile Barbascu , 17 mai 2014

      Excelente !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 350-400 gr cascaval (eu am avut afumat)
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Placintele de primavara