autor:

autor

» » Aperitive

Cascaval pane

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Ingrediente
100-150 g cascaval, , unt sau untdelemn, , lapte, , faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

385 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile.

O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute, la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie.

Se servesc imediat, altfel se vor intari.
Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita p
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
CASCAVAL PANE DIETETIC

CASCAVAL PANE DIETETIC

Feliile de caşcaval se ung cu puţin ulei de măsline, se tăvălesc prin tărâţe de ovăz, apoi

5 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive
Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Aperitive

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mita Plesca , 26 martie 2014

    PAPUSA NOASTRA...**

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Cascavalul are destul de multa grasime si nu cred ca trebuie sa mai adaugam, daca folosim o tigaie antiaderenta...parerea mea...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Tare gustos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte bun.

    • Fara foto

      adelyn@ , 18 ianuarie 2010

      Este o reteta foarte usor de preparat dar in acelasi timp si foarte gustoasa. :-*

    • Fara foto

      Adrian , 12 decembrie 2009

      Tocmai l-am terminat de mancat... suppeeerrrr bun :D

    • Fara foto

      de@ , 08 septembrie 2009

      Bun!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

      Si mie

    • Fara foto

      laura , 15 octombrie 2008

      Cred ca e ok! Imi place mult cascavalul! Ms pt reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

385 voturi

Ingrediente

  • 100-150 g cascaval
  • unt sau untdelemn
  • lapte
  • faina.

Raporteaza reteta

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cascavalul are destul de multa grasime si nu cred ca trebuie sa mai adaugam, daca folosim o tigaie antiaderenta...parerea mea...

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Mini checuri cu de toate

Mini checuri cu de toate

Dai pe răzătoare cașcavalul ,tai șunca în bucățele mici,procedezi la fel si cu ardeiul roșu,cureți măslinele se sâmburi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Mini pateuri cu branza sarata

Mini pateuri cu branza sarata

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul. Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive