autor:

Fara foto

» » Aperitive

CASCAVAL PANE

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari.
Daca ti-a placut reteta noastra "CASCAVAL PANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Cascaval pane

Cascaval pane

Cascavalul se taie in felii intre 5mm-1cm.Feliile de cascaval se ung cu putin ulei pe ambele parti,se

42 voturi    24 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    mihaela30 (Chef de cuisine):

    Am pregatit cascaval pane si a iesit foaaartee bun! Un deliciu!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine):

    Fac destul de des cas pane ...de obicei il fac din cas de oaie ( de casa, de la cumnata mea) Il prepar si din cascaval de la hypermarchet. Bat bine de tot douale si adaug putin ulei apoi continui sa bat ouale. Feliile de cas le trec prin faina apoi prin oul batut si apoi prin pesmet. LE LAS SA SE ODIHNEASCA 1/2 ORA , apoi le prajesc. Se servesc calde cu rosii sau cu muraturi...

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mihaela30 (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

    mmmm...foarte bun!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Adaug si foto la comentariul postat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Eu trec cascavalul prin pesmet,ou,pesmet si iese delicios...moale in interior,crocant la suprafata si nu se farama absolut deloc.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Si mie imi place fara pesmet darrrr reteta aste cu pesmet!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Arata grozav, Alina, multumim de sfaturi Sidy.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

      Secretul casului pane este ca dupa ce il dai prin faina , ou si pesmet ...sa-l lasi asa 30 de minute sa se odihneasca. De abia apoi il prajesti in ulei....

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      Secretul nu este reteta ci cascavalul,eu fac din cel vegetal patrat si iese super.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      Eu le fac fara pesmet: faina, ou, faina, ou. Ies minunate.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 23 iulie 2008

      Eu nu am reusit niciodata sa fac, se prajeste in tigaie? Sau de preferat in fripteoza?

    • LAVINIA ARDELEAN

      LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine) , 21 iulie 2008

      Care e secretul? Mie niciodata nu imi iese reteta, tot timpul se intinde in tigaie, nici nu pot sa il intorc pe cealalta parte.

    • Fara foto

      Sad , 11 iulie 2008

      Imi place cascavalul pane,dar prefer sa-l mananc la restaurant,nu acasa ca nu iese cum trebuie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • 100-150 g cascaval
  • unt sau untdelemn
  • lapte
  • faina.

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.

2 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

mihaela30 (Chef de cuisine)

mmmm...foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi umpluti cu brinza cremoasa