autor:

silviana maftei

» » Aperitive

cascaval pane

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
500 g cascaval 1 pahar faina, 1 ou, 1 pahar de pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se curata cascavalul de coaja, se taie in felii de 1 cm, care se dau prin faina, ou batut si pesmet.
Se rumenesc la foc iute in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval,

14 voturi    9 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vasile Golban , 22 ianuarie 2016

    De mare ajutor

  • Fara foto

    Andre EIndrei Dorin Fcrb , 23 noiembrie 2014

    bun

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Imi place foarte mult...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Bun!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 23 iulie 2009

      Imi place foarte mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Cascavalul pane este preferatul fiicei mele...

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Foarte bun,mie imi place numai si numai cald..

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2008

      Daca doriti ca oul si faina sa nu se desprinda de pe cascaval, lasati-l sa se odihneasca 1/2 ora asa cu faina, oul si pesmetul pe el si apoi prajiti-l !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 500 g cascaval 1 pahar faina
  • 1 ou
  • 1 pahar de pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place foarte mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele