Se taie cascavalul in baghete mai grosute, de 12-15 mm.
Preparati un aluat, putin mai gros decat cel de clatite, din oua si faina si condimentati-l cu curry, paprika, piper.
Puneti uleiul la incins, apoi dati baghetele de cascaval prin aluat si pesmetul pisat mai mare (sau prin pesmet amestecat cu fulgi de porumb) si puneti-le la prajit.
Dupa aproximativ 3 minute, intoarceti cascavalul pe cealalta parte. Dupa ce baghetele s-au prajit, le scoateti pe hartie absorbanta, apoi le mutati pe un platou sau direct pe farfuriile pentru servit la masa, pe care le-ati decorat intre timp cu cate o frunza de salata verde, cateva fasii de ardei rosu, verdeata, lamaie, etc.
Se servesc foarte calde, imediat, eventual cu salata verde.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii