autor:

autor

» » Aperitive

Cascaval pane, in faina si pesmet

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
12 felii cascaval, 1-2 oua, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou. Se prajeste in grasime incinsa. Se poate face si dintr-o compozitie groasa din ou batut cu faina si putin lapte
Se serveste fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane, in faina si pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Turtite cu branza de burduf

Turtite cu branza de burduf

Din aceste ingrediente se face un aluat care se lasa la crescut o ora. Dupa ce a crescut se fac turtite,

3 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Vinete pane cu urda si ardei gras

Vinete pane cu urda si ardei gras

Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram

13 voturi    9 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Imi place la nebunie cascavalul pane.Eu folosesc pentru pane numai ou si pesmet.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 12 felii cascaval
  • 1-2 oua
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura faina
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place la nebunie cascavalul pane.Eu folosesc pentru pane numai ou si pesmet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulada delicioasa din branza