autor:

Anonim

» » Aperitive

Cascaval sufle

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
cascaval, faina, sare, ulei, unt, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma, se adauga sarea, galbenusurie si treptat faina. Prin aceasta compozitie se trec feliile de cascaval si se prajesc in ulei incins. In timpul prajirii se adauga o lingura de ulei fierbinte pe suprafata fiecarei felii de cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval sufle" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete cu legume si ceapa rosie

Cosulete cu legume si ceapa rosie

1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Mulahul a lesinat

Mulahul a lesinat

Se prajesc feliile de vinete in ulei. Eu le-am prajit la cuptor,astfel nu vor absoarbe la fel de

2 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciupercute umplute cu mix de legume