autor:

Anonim

» » Aperitive

Cascaval sufle

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cascaval, faina, sare, ulei, unt, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma, se adauga sarea, galbenusurie si treptat faina. Prin aceasta compozitie se trec feliile de cascaval si se prajesc in ulei incins. In timpul prajirii se adauga o lingura de ulei fierbinte pe suprafata fiecarei felii de cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval sufle" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Langos

Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Mai intai, pregatim ingredientele si formele in care vom coace tartele. Intr-un castron, cernem

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Saratele